Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
16 finala

Atletico uvjerljiv u Kupu, Mandžukić dobio poštedu

U prvom susretu 16-ine finala španjolskog nogometnog Kupa kralja Atletico Madrid je na gostovanju pobijedio trećeligaša L'Hospitalet 3-0 i praktički osigurao nastavak natjecanja...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Golove za Atletico zabili su Griezmann (66), Gabi (81-11m) i Rodriguez (90+2). Hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić nije nastupio, već je dobio poštedu. Uzvratni susret je 18. prosinca na Vicente Calderonu.

Real Madrid se već plasirao u osminu finala nakon što je u utorak u uzvratu na svom Bernabeu s 5-0 nadigrao trećeligaša Cornellu i s ukupnih 9-1 prošao dalje. Pogotke su za Kraljevski klub postigli James Rodriguez (16, 34), Isco (33), Cicharito (60) i Jese Rodriguez (78), a gosti su svoju najbolju priliku za gol na Bernabeu propustili već u 14. minuti kada je Boniquet promašio kazneni udarac. Real je igrao bez Luke Modrića, Cristiana Ronalda i Garetha Balea, a ovo im je čak 17. uzastopna pobjeda u svim natjecanjima.

Real je svoje utakmice 16-tine finala odigrao unaprijed jer kao europski prvak sudjeluje na Svjetskom klupskom prvenstvu koje 10. prosinca započinje u Maroku.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider