Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Senzacija na pomolu

Bayern mu otkrio cijenu, a Borussia sprema osvetu preko Madrida?

Španjolski radio Cadena Cope javlja kako je Atletico Madrid u pregovorima s Borussijom Dortmund.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon glasine kako madridski Atletico dodatno želi pojačati napad Andreom Schürrleom iz Chelseaja, pojavila se informacija kako su u tijeku pregovori s Borussijom oko transfera Marca Reusa. Očito je Diego Simeone u velikom naletu jer ove je sezone nakon odlazaka Diega Coste i Davida Villa puno toga uložio u napad.

Mario Mandžukić, Antoine Griezmann i Raúl Jiménez pojačanja su prema naprijed, a eventualni dolazak Reusa bio bi prava senzacija. Navodno Madriđani nude ukupno 27 milijuna eura, 17 odmah, a 10 u siječnju.

Nedavno je Bundesligu zatresla vijest koju je otkrio Bayern – Reusu je otkupna klauzula samo 25 milijuna eura i Bayern ga želi u svojim redovima. Treneri diljem Europe počeli su se komešati, a Atletico želi iskoristiti želju Borussije da Reus ne ode u rivala nakon što su to učinili Mario Gotze pa Robert Lewandowski.

Simoene tvrdi kako su se jako pojačali u napadu, no ne isključuje mogućnost novih dolazaka. Ipak, on je najsretniji što mu je ostala većina igrača iz šampionske sezone.

''Jezgra je ostala. Miranda, Godín, Gabi, Raúl García, Koke, Tiago, Mario Suárez, Arda Turan. Onaj najjači dio'', poručuje Simeone.

No, dolazak još jednog krila, bio to Schurrle ili Reus, bilo bi senzacionalno pojačanje…
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider