Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
hat-trick carrasca

Atletico zabio sedam komada za vrh Primere, Real šest za preskakanje Barce

Najbolje španjolske momčadi bile su vrlo raspucane u prvim utakmicama nakon reprezentativne stanke...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što je Barcelona slavila s 4:0, a Atletico Madrid sa 7:1, red je bio na Real Madridu da opravda ulogu favorita na gostovanju kod Betisa. Momčad Zinedinea Zidanea to je i učinila na vrlo dominantan način i to bez svojeg najboljeg veznjaka Luke Modrića.

U slavlju 6:1 Isco je zabio dva pogotka, a po jedan su dodali Karim Benzema, Raphael Varane, Cristiano Ronaldo i Marcelo. Počasni pogodak za domaćina zabio je Cejudo.

Real je već na poluvremenu imao visokih 4:0, a onda je u brzini niže odradio ostatak utakmice. Najljepši trenutak utakmice dogodio se u 45. minuti kada je Real Madrid od svog šesnaesterca odradio kontru u šest dodira koju je završio Isco.

Real se pobjedom bodovno izjednačio na vrhu s Atleticom te je istovremeno preskočio Sevillu i Barcelonu koji imaju bod, odnosno dva manje.

Tri pogotka i dvije asistencije ugradio je belgijski reprezentativac Yannick Carrasco u uvjerljivu 7-1 (2-1) pobjedu njegovog Atletica nad Granadom u dvoboju 8. kola španjolskog prvenstva.

Ironično, gostujuća momčad je povela u 18. minuti pogotkom Cuence. No, već do poluvremena je Carrasco postigao dva od svoja tri pogotka, prvi u 34. minuti, a drugi u 45. U 61. minuti Carrasco je povisio na 3-1, uslijedila su dva pogotka Argentinca Nicolasa Gaitana (63, 81), za 6-1 pogodio je Correa, a konačnih 7-1 postavio je Tiago, pri čemu je Carrasco upisao drugu asistenciju.

U prve dvije utakmice subotnjeg programa Barcelona je s 4-0 pobijedila Deportivo na Camp Nou, a Sevilla s 3-2 slavila na gostovanju kod Leganesa.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider