Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Dobra partija Mandže

VIDEO Atletico slavio, Mandžukić pogodio vratnicu kod drugog gola

U 17. kolu nogometnog prvenstva Španjolske u subotu je Atletico Madrid na domaćem terenu pobijedio Levante sa 3-1, a hrvatski reprezentativni napadač Mario Mandžukić, koji je igrao do 79. minute, sudjelovao je kod drugog pogotka Atletica.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Atletico je poveo u 18. minuti, a strijelac je bio Antoine Griezmann. U 47. minuti domaćini su poveli sa 2-0. Juanfran je ubacio, Mandžukić je glavom pogodio vratnicu, a odbijenu loptu u mrežu je pospremio Griezmann za svoj drugi pogodak na utakmici.

U 50. minuti Mandžukić je mogao biti strijelac. Nakon Juanfranova ubačaja Mandžukić je iz teške situacije, u trku i ometan od protivničkog braniča, pucao glavom, ali lopta se odbila od travnjaka preko grede.

Mandžukić je ove sezone zabio 14 golova u svim natjecanjima, od čega šest u Primeri.

Treći pogodak za Atletico postigao je Diego Godin (82), dok je strijelac utješnog gola za Levante bio Nabil El Zhar (62).

Atletico Madrid je treći sa 38 bodova, koliko ima i drugoplasirana Barcelona sa utakmicom manje. Vodeći je Real Madrid sa 39 bodova i dvije utakmice manje od Atletica.

U nedjelju Real Madrid ima teško gostovanje kod Valencije, a Barca gostuje kod Real Sociedada, koji je blizu zone ispadanja.

Widget powered by WhatstheScore.com

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider