Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Ne želim o Guardioli'

VIDEO Atletico predstavio Mandžu: Simeone i ja smo slični. Aupa Atleti!

Ovog je četvrtka u Madridu kao novi igrač prvaka Španjolske, Atletica, predstavljen hrvatski nogometni reprezentativac Mario Mandžukić...

Bivši igrač minhenskog Bayerna najprije je toplo dočekan na stadionu Vicente Calderon od strane domaćih navijača, od kojih su neki uzvikivali ime svog heroja, aktualnog napadača Chelseaja, Fernanda Torresa.

Nakon toga Mandžukić je odveden pred novinare, kojima se obratio s nekoliko kratkih rečenica.

''Hvala sjajnim navijačima Atletico Madrida koji su mi došli zaželjeti dobrodošlicu na stadion'', rekao je hrvatski napadač, koji je u Atletico doveden kao zamjena za Diega Costu (Chelsea).

''Diego Costa je Diego Costa. Ja sam Mario Mandžukić. Obojica imamo svoj nogometni stil'', veli Mandžukić, koji nije želio govoriti o odnosu s bivšim trenerom Josepom Guardiolom.

''Ne želim govoriti o njemu. Sada sam igrač Atletica i to je jedino što je bitno. Želim trenirati i pobjeđivati. Sretan sam što sam postao novi igrač kluba koji je prvak lige i što ću raditi s Diegom Simeoneom. On je sjajan trener koji živi nogomet na 100 posto! Imamo sličan pogled na nogomet i vjerujem da ćemo se zato dobro slagati. Dat ću sve za ovaj klub! Aupa Atleti!'', rekao je Mandžukić koji bi mogao zaigrati protiv Luke Modrića za malo manje od mjesec dana u dvije utakmice Španjolskog superkupa.

''Sretan sam da ću igrati protiv Modrića, ali dat ću sve od sebe da se ja radujem, a on tuguje'', izjavio Madžukić, koji je potom odradio nekoliko fotografija za medije, te se zaputio prema izlazu. (TS)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider