Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Mogu kupovati do 31. siječnja

Atletico se oglasio po pitanju pregovora oko transfera Andrije Balića

Španjolski prvoligaš Atletico Madrid nije pregovarao s Hajdukom oko transfera 18-godišnjeg veznog igrača Andrije Balića, izjavio je za Hinu izvor iz prvoplasirane momčadi španjolskog prvenstva.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Mi nismo pregovarali. Nije bilo nikakvog kontakta s Hajdukom oko tog igrača", izjavila je osoba upućena u klupske transfere, želeći ostati neimenovana.

"Slobodna Dalmacija" je u srijedu, ne navodeći izvor informacije, objavila vijest da se predsjednik Hajduka Marin Brbić i Goran Vučević nalaze u Madridu gdje su se sastali s čelnicima Atlética vezano za prelazak Balića.

"Nemam pojma nalaze li se oni u Madridu", rekao je izvor iz Atlética.

Balić ima ugovor s Hajdukom do siječnja 2018. i tržišna mu cijena iznosi 3,5 milijuna eura, podatak je internetske stranice Transfermarkt.

Atlético Madrid može kupovati igrače do 31.siječnja, a slijedeća dva roka, na ljeto i zimu, ne smije dovoditi nikoga zbog kazne krovne nogometne organizacije FIFA-e. Atlético i Real Madrid kažnjeni su zbog nepravilnosti prilikom dovođenja maloljetnih nogometaša, no najavili su žalbe.

Atlético se sa 47 bodova nalazi na prvom mjestu u prvenstvu ispred aktualnog prvaka Barcelone koja ima 45 bodova, ali i utakmicu manje. U četvrtak je odigrao 0-0 na gostovanju kod Celte Vigo u prvoj utakmici četvrtfinala kupa. Hajduk je u hrvatskom prvenstvu na trećem mjestu s 39 bodova, šest manje od vodećeg Dinama.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider