Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sve su jači

Stiže veliki talent: Atletico i dalje kupuje, ali Mourinho im želi uzeti još igrača

Jose Mourinho ovo je ljeto velik broj pojačanja za svoj Chelsea pronašao u svlačionici Atletico Madrida, a sudeći prema pisanju Marce, moguće je da još uvijek nije završio...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Španjolski dnevnik Marca tvrdi da bi na Stamford Bridgeu karijeru mogao nastaviti i brazilski obrambeni nogometaš Miranda (29). Za njega su navodno ranije ovoga ljeta bili zainteresirani Barcelona i Manchester United, ali Atletico je inzistirao na odšteti od 30 milijuna eura koliko stoji u igračevoj ugovornoj klauzuli.

Tom se iznosu sada približio Chelsea koji je navodno ponudio 25 milijuna eura, a Marca piše da nije nemoguće da će Atletico to i prihvatiti. Dodaje, osim toga, da Miranda i Mourinho imaju istog agenta
što bi mogao biti jedan od odlučujućih faktora u transferu.

Podsjetimo, Chelsea je ovoga ljeta od španjolskog prvaka kupio napadača Diega Costu i lijevog beka Filipea Luisa, a s posudbe je povukao i vratara Thibauta Courtoisa.

Bakkali stiže u Madrid

S druge strane, Diego Simeone i dalje stvara novi Atletico. Nakon sjajnih pojačanja u napadu, Marija Mandžukića i Antoinea Griezmanna, pridružit će im se i velik talent belgijskog nogometa Zakaria Bakkali oko kojeg su PSV i Madriđani postigli dogovor, piše nizozemski De Telegraaf.

Također, mediji pušu kako se oko Atletica vrte imena poput Santija Cazorle i Javiera Hernandeza.

''Razgovaramo sa sportskim direktorima, iznosimo im ideje o tipovima igrača koje želimo i oni tada dovode pojačanja. S Javierom Hernandezom i mnoštvom drugih sjajnih igrača, svašta se može dogoditi. Mi nećemo zatvoriti vrata nikome prije kraja prijelaznog roka. On je igrač koji igra okomito, sjajan u situacijama jedan na jedan i odlična opcija za bilo koju momčad'', nije skrivao Simeone mišljenje o meksičkom napadaču, koji bi uz Marija Mandžukića bio prijetnja više po gol suparnika.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider