Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Odbili s prezirom

Atletico duboko razočaran ponudom Juvea: Samo toliko za Mandžukića...

Atletico je razočaran ponudom Juventusa za hrvatskog napadača Marija Mandžukića, pišu španjolski mediji.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Talijanska ispostava Skya tvrdi kako je Juventus ponudio Atleticu samo 15 milijuna eura za Mandžukića, a španjolski mediji tvrde da su je Madriđani odbili s indignacijom.

Juventus traži zamjenu za Carlosa Teveza koji se prema svemu sudeći vraća u Argentinu, odnosno Bocu Juniors. Iako na tržištu nemaju previše izbora, Torinezi su se, čini se, odlučili cjenkati do posljednjeg daha. Na Vicente Calderonu smatraju kako je 15 milijuna eura podcjenjujuća ponuda.

Atletico nema namjeru prodati Mandžukića ispod 22 milijuna koliko ga je platio Bayernu. Madriđani su do prije nekoliko mjeseci vjerovali kako mogu dobiti i koji milijun više, no Mandžukić je u međuvremenu značajno pao u formi, dogodio mu se višemjesečni golgeterski post koji mu je očito smanjio cijenu na tržištu.

No ipak, to je tek početna ponuda i može se očekivati da će Juve podizati letvicu kako vrijeme bude odmicalo.

„Ako Tevez ode, želimo pronaći dostojnu zamjenu. Vjerujemo kako je Mandžukić pravo rješenje, imamo vrlo pozitivno mišljenje o hrvatskom napadaču“, simptomatična je izjava Beppea Marotte, izvršnog direktora Juventusa za sportska pitanja.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider