Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Čekaju se 'veliki dečki'

Aston Villa prva do polufinala, Chelseajev 'krvnik' mora na revanš

Nogometaši Aston Ville plasirali su se u polufinale engleskog FA Cupa nakon što su na svom stadionu pobijedili WBA s 2-0...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Midlandski derbi" odlučen je u drugom dijelu, kada je Aston Villa pogocima Fabiana Delpha (51) i Scotta Sinclaira (85) osigurala kao prva prolaz među četiri najbolje momčadi u FA Cupu. Obje momčadi su susret završile sa po deset igrača, kod domaćina je isključen Jack Grealish (90+3), a kod West Bromwich Albiona Claudio Yacob (80).

U prvom četvrtfinalnom ogledu engleskog FA Cupa trećeligaš Bradford City i drugoligaš Reading odigrali su u Bradfordu bez zgoditaka, te će tek ponovljena utakmica na Wembleyu odlučiti polufinalista.

Bradford City, koji je dosad u FA Cupu izbacio vodeću momčad lige Chelsea i Sunderland, imao je više prilika, no najbolju je na kraju utakmice propustio napadač Readinga Oliver Norwood koji je pogodio vratnicu.

U nedjelju igraju Liverpool i drugoligaš Blackburn Rovers, a u ponedjeljak je na rasporedu okršaj Manchester Uniteda i branitelja naslova Arsenala.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider