Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zabio i Rebić

Asistirao mu - vratar: Pogledajte gol Kramarića, veliki kiks Bayerna

Dvojica hrvatskih reprezentativnih napadača bili su strijelci ove subote u bundesligaškim dvobojima.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U 12. kolu Bundeslige novi kiks upisao je Bayern pod vodstvom Nike Kovača, dok su dvojica hrvatskih reprezentativnih napadača Andrej Kramarić i Ante Rebić bili strijelci za svoje klubove Hoffenheim i Eintracht Frankfurt.

Bayern je na svojoj Allianz Areni odigrao razočaravajućih 3:3 s Fortunom Dusseldorf i to nakon što je na ulasku u posljednjih 15 minuta imao dva gola prednosti. Nažalost po Bavarce, Dodi Lukebakio je u 77. minuti, a onda i u trećoj minuti sudačke nadoknade postavio konačan rezultat.

Za Fortunu je ovo supervažan bod u borbi za ostanak, a Kovača i Bayern novi kiks i nove glavobolje, tim više što je Borussia Dortmund pobjedom u Mainzu od 2:1 još više pobjegla na vrhu ljestvice.

Identičnim rezultatom kao na Allianz Areni završio je dvoboj Herthe i Hoffenheima u Berlinu Karem Demirbay je u 1. minuti doveo u vodstvo Hoffenheim, a na 2:0 povisio je Kramarić u 10. minuti. Kramarić, koji je igrao do 79. minute, ispucanu loptu od svog vratara odlično je prihvatio te je u trku iz voleja pogodio sa 15 metara protivničku mrežu. Unatoč vodstvu 2:0 i 3:1, Hoffenheim se na kraju morao zadovoljiti remijem, a strijelac za Herthu bio je Valentino Lazaro u 87. minuti.

Eintracht Frankfurt je u odličnoj formi, u posljednjih sedam kola upisao je šest pobjeda i jedan remi. Za novu pobjedu Eintrachta zabili su Jonathan De Guzman (1), Sebastian Haller (47), te Ante Rebić u 68. minuti.

Wolfsburg je kod kuće dobio RB Leipzig sa 1:0 pogotkom Jeromea Roussillona u 50. minuti. Hrvatski veznjak Josip Brekalo tek treći puta ove sezone nije bio u početnoj postavi Wolfsburga, ušao je u igru u 73. minuti.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider