Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
bit će još 'žrtava'

Loš posao Reala: Kupili ga za 32 pa vratili nazad za 17 milijuna eura

Asier Illarramendi vratio se u domovinu Baskiju, u matični Real Sociedad.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon dvije neuspješne godine u španjolskoj metropoli, Asier Illarramendi vratio se u svoj Real, onaj iz San Sebastiana. Nakon što prođe liječnički potpisati će novi ugovor s matičnim Real Sociedadom, u kojem je proveo cijelu karijeru prije nego što je u ljeto 2013. stigao u Madrid.

Trebao je biti zamjena za svog sunarodnjaka Xabija Alonsa, ali nije se uspio nametnuti pod Carlom Ancelottijem kada je ovaj otišao u Bayern. Bolje sreće nije imao ni kada je stigao Rafael Benitez iako su mnogi pomislili kako bi trebao dobiti priliku poznajući Benitezovu ljubav prema defanzivnim veznjacima.

Madridski Real platio je Illarru 32.5 milijuna eura, a sada ga vraća nazad za 17 milijuna + bonusi. Želio ga je Liverpool, ali izabrao je povratak kući. S 25 godina trebao bi biti u punoj snazi i David Moyes dobiva veliko pojačanje.

''Real Sociedad je moj prvi izbor ako moram napustiti Madrid. Sretan sam što se vrćama u klub u kojem sam ponikao'', već je poručio Illarramendi.

Neće on biti jedina žrtva velike gužve u veznom redu Reala, jer uskoro će klub napustiti i Lucas Silva, zimsko pojačanje koje se na kraju pokazalo još jednim promašenim poslom Florentina Pereza. Nadamo se kako će naš Mateo Kovačić imati više sreće.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider