Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
Nogomet
Već su u pregovorima

Španjolci otkrili: Real želi što prije dovesti veliki hrvatski talent!

Španjolski As danas donosi priču o biseru Dinama Anti Ćoriću.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

As potvrđuje da je za Antu Ćorića zainteresiran Real Madrid koji je već kontaktirao njegova agenta Andyja Baru.

Antu Ćorića opisuju kao velikog talenta, razigravača koji je vrlo kreativan te se često priključuje napadu i dolazi u kazneni prostor.

"Real želi nastaviti s dovođenjem mladih talenata kao što su Asensio, Odegaard i Vallejo. Tako je zainteresiran i za Ćorića, a zbog straha od FIFA-ine kazne (Real je pod FIFA-inom istragom zbog dovođenja maloljetnih nogometaša, nap.a), ovaj posao mogao bi se i ubrzati. Ćorića već prate velikani poput Manchester Cityja, Intera, Bayerna, Porta i Barcelone", piše As.

Prenosi se u članku i izjava Zorana Mamića koji je rekao da je Ćorić blago te da je veći talent nego Luka Modrić i Mateo Kovačić u tim godinama.

Ne navodi se koliko je Real spreman ponuditi, samo da se Ćorićeva cijena kreće oko 10 milijuna eura, ali nije nemoguće da konačni iznos transfera bude ipak nešto niži, s obzirom da je mladi nogometaš nedvosmisleno dao do znanja svima kako više ne želi igrati u Dinamu.

Ono što bi mogao biti problem, jest činjenica da bi Ćorić išao na posudbu ili igrao za B momčad, ali on to ne želi. S druge strane, teško je očekivati da bi odmah mogao konkurirati za prvu momčad Kraljevskog kluba.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider