Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Navodno imao 3,3 promila

Nogometaš Hajduka izazvao tešku prometnu nesreću, oštra reakcija kluba!

Nogometaš Hajduka Artem Radčenko je u nedjelju ujutro Splitu izazvao tešku prometnu nesreću u kojoj je i sam ozlijeđen te je hitno prevezen u bolnicu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Radčenko je prošle godine s Hajdukom potpisao trogodišnji ugovor prema kojemu mjesečno zarađuje 7.000 eura brutto. Doveden je kao krilo, označen kao pojačanje, ali se ni kod Burića ni Pušnika nije nametnuo.

Očito su česta druženja sa sunarodnjakom Milevskim ostavila traga u glavi bivšeg mladog ukrajinskog reprezentativca.

Prema prvim informacijama, Radčenko je upravljao automobilom VW Polo, inače vozilom rent-a-cara, a sudario se s autobusom. Navodno mu je izmjereno 3,3 promila, a vatrogasci su morali rezati vozilo kako bi ga izvukli iz njega. Igrač Hajduka je nakon toga prevezen u bolnicu.

''Sretni smo što se nikome ništa ozbiljnije nije dogodilo, ali istovremeno i najžešće osuđujemo, blago rečeno, neodgovorno ponašanje krivca ove prometne nesreće. Klub će bez ikakve milosti najoštrije reagirati prema svojem disciplinskom pravilniku. Nulta nam je tolerancija za takve radnje i Artema čeka najteža moguća disciplinska mjera.

Neće biti prostora za pregovaranje i oprost. Istovremeno, apeliramo svim vozačima na odgovorno ponašanje, svi moramo imati na umu da svojim sudjelovanjem u prometu ne smijemo ugrožavati ostale sudionike'', stoji u priopćenju Hajduka.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider