Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Wenger u ofenzivi

Arsenal želi 3 zvijezde Reala: De Gea stiže, veliki talent napušta Bernabeu

Kako se i očekivalo Real Madrid i David de Gea dogovorili su osobne uvjete igrača i sada se očekuje realizacija transfera, pišu španjolski mediji…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

De Gea je posljednjih nekoliko dana boravio u Madridu, gdje je zajedno sa svojim menadžerom Jorgeom Mendesom dogovarao uvjete potpisa ugovora s Real Madridom.

Realova 4 velika pojačanja za smirenje gnjevnih navijača: Napakostiti Barci!

De Gea će potpisati ugovor na pet godina uz godišnju plaću od pet milijuna eura, piše madridska Marca. Real sada mora dogovoriti odštetu s Manchester Unitedom, ali očekuje se da će cjelokupni transfer stajati Real oko 75-80 milijuna eura. Dakle, odšteta bi trebala iznositi oko 50 milijuna eura.

U istom vrijeme Real je navodno odlučio pustiti svojeg velikog talenta, 22-godišnjeg napadača Jesea Rodrigueza. U Realu su odlučili da je tako najbolje za klub i samog igrača koji je stagnirao nakon ozljede i nije se razvijao kako se očekivalo.

Real će pustiti Jesea pod uvjetom da ima pravo kasnijeg prvokupa. Slično kao što je napravio i s Alavarom Moratom kada ga je prodao Juventusu za 18 milijuna eura.

Očekuje se da će Bernabeu ovog ljeta napustiti još Iker Casillas, Fabio Conetrao i Alvaro Arbeloa. Britanski mediji pišu kako je za Casillasa zainteresiran Arsenal. Štoviše, Arsene Wenger želi tri igrača Reala. Osim Casillasa rado bi uzeo Isca i Karima Benzemu.


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider