Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Topnici' u borbi s Liverpoolom

Arsenal za Lovrena i njegovog suigrača nudi 30 milijuna funti!

U Arsenalu razmišljaju o ponudi teškoj 30 milijuna funti za dvojicu nogometaša za Southamptona, Dejana Lovrena i Morgana Schneiderlina, dok su isto vrijeme iz Liverpoola povisili ponudu za hrvatskog braniča...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Arsenal je spreman upustiti se s Liverpoolom u borbu za Lovrena, a u cijeli bi posao željeli uključiti i Schneiderlina za kojim su interes pokazali još od ranije.

Obojica spomenutih igrača spremni su napustiti redove "svetaca" ponajprije zato jer se momčad znatno oslabila. Podsjećamo, ranije tijekom ljeta Adam Lallana i Rickie Lambert pojačali su Liverpool, Luke Shaw je prešao u Manchester United, dok je menadžer Mauricio Pochettino preuzeo klupu Tottenhama.

Vjeruje se da će Arsenalov menadžer Arsene Wenger pričekati sa službenom ponudom za Southamptonov dvojac, barem dok ne dobije konačan odgovor od Barceloninog Alexisa Sancheza sa čijim se agentom sastao ovog tjedna u Brazilu u pokušaju da realizira transfer. Za Lovrena i Schneiderlina "topnici" su spremni ponuditi 30 milijuna funti.

Daily Post pak navodi kako je Liverpool povisio svoju ponudu za Lovrena na 20 milijuna funti, ali nakon prodaje Lallane i Lamberta, aktualni klub hrvatskog braniča, kojeg je doveo prošloga ljeta iz Lyona za 8 i po milijuna funti, postavio je štit!

Lovren je vjerovao kako sa "svecima" ima đentlmenski sporazum da će ga pustiti ako neki klub za njega ponudi 20 milijuna funti. Liverpool je ponudio upravo toliki iznos, ali je Southampton odbio ponudu i traži više.

Ostaje tako za vidjeti kako će se stvari rasplesti, a Lovren bi se predsezonskim treninzima Southamptona trebao priključiti 21. srpnja. (TS)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider