Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Spominje se 42 milijuna funti

Arsenal u pregovorima za top napadača, navijači 'poludjeli' od sreće!

Arsenalovi navijači raspisali su se na društvenim mrežama nakon što je u nedjelju ujutro izašla priča kako bi Topnici u siječnju mogli dovesti napadača Borussije Dortmund Pierrea-Emericka Aubameyanga...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prema engleskom 'The Sunu', Arsenal je u pregovorima s Borussiom Dortmund oko Pierrea-Emericka Aubameyanga, a sam igrač već je izrazio želju za igranjem u Premierligi. Arsene Wenger navodno je spreman iskrcati 42 milijuna funti za sjajnog napadača.

Aubameyang je ove sezone u briljantnoj formi, u 23 utakmice zabio je čak 24 pogotka. I bio bi odlično pojačanje za Topnike kojima upravo treba klasni napadač. Bio bi to možda i najbolji Wengerov potez u pohodu na naslov.

Međutim, u ovom trenutku ne postoji nikakva informacija koja bi sugerirala da je posao blizu završetka. No, to nije spriječilo navijače Arsenala da pokažu uzbuđenje oko potencijalnog transfera na društvenim mrežama.

Neki su realistični oko toga, a drugi potpuno u euforiji. Znaju koliko bi im značio takav igrač u situaciji kad su prvi na ljestvici i konačno imaju dobre izglede osvojiti titulu nakon nekoliko godina posta.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider