Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sanchez opet zabio

VIDEO Uvjerljivi Arsenal zadržao priključak s vodećima

Arsenal je ostvario uvjerljivu pobjedu na gostovanju kod Swansea Cityja s 4-0.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Golove za ''Topnike'', koji su ove sezone zabili 27 golova na gostovanjima, postigli su Olivier Giroud (37), Jack Cork (54-ag), Kyle Naughton (67-ag) i Alexis Sanchez (73).

U ranije odigranom susretu Tottenham je na White Hart Laneu pobijedio West Bromwich Albion 4-0 probivši se na drugu poziciju Premierliga.

Junak utakmice bio je trostruki strijelac Harry Kane (12, 77, 82), a jedan pogodak gosti su sami ugurali u vlastitu mrežu, a strijelac je bio Gareth McAuley (26).

Kane je s tri nova gola stigao do brojke od 13 pogodaka ove sezone, koliko je zabio i napadač Manchester Uniteda Zlatan Ibrahimović. Na vrhu ljestvice strijelaca su napadači Chelsea i Arsenala Diego Costa i Alexis Sanchez sa po 14 golova.

Bila je to šesta pobjeda Spursa u nizu, te 13. ova sezone.

Na ljestvici vodi Chelsea s 49 bodova i susretom manje, Tottenham je drugi s 45 bodova, a Arsenal i Liverpool imaju po 44 boda, zatim slijede Manchester City (42) i Manchester United (39).

U nedjelju je na rasporedu najveći derbi engleskog nogometa, sudar Manchester Uniteda i Liverpoola, te ogled Evertona i Manchester Cityja.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider