Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nakon pakla ipak sunce

Pogledajte kako je Ademi prihvatio nepravdu i što je svima poručio

Arijanu Ademiju kazna je prepolovljena sa četiri na dvije godine te će u listopadu ove godine ponovno moći igrati za Modre.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Arijan Ademi gostovao je u Dnevniku Nove TV povodom CAS-ova smanjenja suspenzije i dozvole da se vrati nogometu, nakon UEFA-ine optužbe za uzimanje nedozvoljenih sredstava. Kapetanu Dinama kazna je prepolovljena sa četiri na dvije godine te će u listopadu ove godine ponovno moći igrati za Modre.

Kako ste dokazali da niste namjerno uzeli stanozolol?

„Tako da su tri nezavisna laboratorija potvrdila da je supplement koji sam koristio bio komtaminiran"

Kako je prolazilo vaše iščekivanje? Jeste li imali neke najave da bi kazna mogla biti poništena ili smanjena još više?

„Bilo je dosta teško, išao sam iz ekstrema u ekstrem: od vratit ću se nikad jači do gotov sam. Nisam imao nikakve informacije, jednostavno sam morao čekati kad će to završiti.“

Očekivali ste da vam se kazna skroz poništi?

„Ne osjećam se kao pobjednik, htio sam da mi se kazna ukine, da se potvrdi ono što je i CAS napisao u svom obrazloženju: Ademi nije varalica. Nisam sretan s odlukom, ali što je tu je.“

Jeste li ikad pomislili "ovo je kraj, moram drugačije osmisliti svoj život"? Što ste namjeravali napraviti ako bi to bio kraj karijere?

„Jesam, puno puta, jednostavno sam gledao gdje se mogu naći, ali nisam mogao donijeti pravi zaključak. Uvijek mi je negdje u podsvijesti bilo da ću se vratiti nogometu. I evo, hvala Bogu, još šest mjeseci i na terenu sam“, kazao je Ademi, a ostatak intervjua pogledajte u priloženom videu.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider