Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Čini se kao san'

Argentinac potvrdio da ide u Manchester United, nudi se i Bosanac!

Čini se kako je Louis Van Gaal dobio prvo pojačanje u obrambenoj liniji.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Sportingov Marcos Rojo umalo je u Brazilu s Argentinom postao svjetski prvak, a sada mu se ostvario san. Dugo se špekuliralo o ovom transferu, a onda je sam putem društvenih mreža potvrdio:

''Čini se kao san postati igračem Manchester Uniteda. Nije lako bilo napustiti Sporting.''

Tako je Van Gaal očito dobio prvo od dva pojačanja koja želi u obrani Manchester Uniteda. Drugi bi trebao biti Daley Blind, no klub nije još potvrdio ni dolazak Roja.

Spominje se u cijeloj priči o reprezentativac BIH Sead Kolašinac. Nogometaš Schalkea sam se putem medija ponudio Unitedu.

''Još prije dva mjeseca Schalke je dobio službenu ponudu najtrofejnijeg engleskog kluba Manchester Uniteda za mene. Ta je opcije još otvorena'', rekao je Kološinac za Dnevni avaz i dodao:

''Skauti Uniteda gledali su me nedavno na prijateljskoj utakmici protiv Tottenhama. Godi mi njihov interes, bilo bi sjajno zaigrati na Old Traffordu. Čovjek želi ići tamo gdje može napredovati.''

Vidjet ćemo tko će nakon Roja stići na Old Trafford. Rojo nije nogometna superzvijezda, no bio je član argentinske obrane koju su svi uoči Svjetskog prvenstva proglasili preslabom za veliki rezultat Gaučosa. No, oni su im pokazali drukčije.

Van Gaal bi htio u svojim redovima vidjeti i Angela Di Mariju, ali toj sapunici ne nazire se kraj…
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider