Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
argentina u finalu cope

VIDEO Messi postigao svoj najbolji pogodak iz slobodnog udarca IKADA?

Najbolji nogometaš svijeta Leo Messi odveo je svoju reprezentaciju u finale Copa Americe i ponovno došao na prag osvajanja trofeja s Argentinom...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Argentinski nogometaši izborili su finale Copa Americe svladavši u Houstonu domaćina SAD s 4-0 te u finalu čekaju boljega iz dvoboja Kolumbije i branitelja naslova Čilea.

Argentinci su Amerikancima nanijeli jedan od najtežih poraza u novijoj povijesti, a strijelci su bili Ezequiel Lavezzi (3), Lionel Messi (32) i Gonzalo Higuain (50,86). Messi je na ovoj utakmici postao najbolji strijelac Argentine u povijesti, zabio je 55. gol za "albiceleste" i preskočio Gabriela Batistutu.

Međutim način na koji je Messi postao najbolji strijelac Argentine svih vremena morate pogledati. Slobodni udarac s nekih 25 metara udaljenosti Messi je zavukao u same rašlje strane u kojoj je stajao vratar SAD-a Brad Guzan!

Argentina je prvakom Južne Amerike zadnji puta bila davne 1993. godine. Ako osvoje naslov, po 15. put će podignuti trofej, dok će Messi po tek prvi put u svojoj karijeri osvojiti neki naslov u dresu Argentine!
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider