Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
svaka čast majstore

VIDEO Pogledajte potez koji bi trebao biti primjer svim sportašima svijeta!

Sjetimo se samo nekih situacija u kojima bi najbolji nogometaši svijeta simulirali prekršaj i bili zadovoljni kada bi iznudili najstrožu kaznu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nevjerojatan trenutak fair playa viđen je prošlog vikenda na petoligaškoj utakmici njemačke lige. Situacija se dogodila prije tri dana, no ovakve poteze nikada nije kasno objelodaniti kako bi bili primjer svim sportašima svijeta.

Igrala se utakmica Bocholta i Baumberga, a junak naše priče je napadač domaće momčadi Antonio Munoz. Bocholt je atraktivnim potezima sjajno kombinirao u napadu, a onda je nakon jednog pokušaja oduzimanja lopte Munoz pao u suparničkom šesnaestercu.

Sudac je odmah pokazao na bijelu točku nakon čega su ga igrači Baumberga okružili i počeli protestirati. Taman kada se pripremao pokazati žuti karton Munoz se probio do suca, primio ga za ruku i jasno dao do znanja da ga nitko nije ni dotaknuo prilikom njegovog pada. Glavni dijelitelj pravde odmah je povukao svoju odluku i dodijelio loptu gostujućem sastavu.

Munoz je u sekundi postao omiljena osoba u očima Baumbergovih nogometaša, a jedan od njih ga je čak i poljubio. Ostali su ga zagrlili i pružali ruku.

Treba naglasiti da je napadač Bocholta ovaj veliki potez povukao u trenutku kada je njegova momčad gubila 2:0, te joj je taj jedanaesterac bio posljednji vlak da se vrati u utakmicu.

Svaka čast, Antonio Munoz! Neka ovaj potez bude primjer svim sportašima diljem svijeta...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider