Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Čudesno pogodio

VIDEO Pogledajte strašan gol mladog hrvatskog reprezentativca

Polivalentni defenzivac maestralno je pogodio, vratar nije imao nikakve šanse.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prva utakmica 12. kola belgijskog nogometnog prvenstva (Jupiler liga) odigrana je u Lokerenu gdje je istoimeni domaćin ugostio Oostende.

Završilo je 1:2, a pobjedu je gostima donio Antonio Milić.

Mladi hrvatski reprezentativac u 71. je minuti sjajno naciljao iz slobodnog udarca s 18 metara. Primijetio je da vratar domaćeg sastava baš i nije najbolje postavljen, ljevicom je naciljao u njegovu stranu i gotovo savršeno pogodio. Dojam je da vratar Lokerena to ne bi mogao braniti niti da je bio skroz u svom desnom kutu...

Počeo u istom klubu kao Pašalić i Livaja

Milić je inače u Oostende stigao u siječnju prošle godine. Hajduk je za njega dobio tek 500.000 eura odštete iako se radi o mladiću koji je mnogo obećavao i koji je bio predestiniran za milijunski transfer. Milić je po vokaciji stoper, ali je svestrani igrač kojeg je na neki način koštala njegova polivalentnost jer ga je, primjerice, Mišo Krstičević koristio na poziciji zadnjeg veznog, a Igor Tudor na lijevom beku pa svoj talent nije stigao izbrusiti na mjestu stopera.

Nogometom se počeo baviti u Kaštelima, u klubu GOŠK iz Kaštel Gomilice, baš kao i Mario Pašalić i Marko Livaja. U raznim reprezentativnim selekcijama skupio je preko 50 nastupa, a transfer kojeg je napravio iz Hajduka u Oostende odskočna mu je daska prema nekom snažnijem klubu i ligi.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider