Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Maksimalni respekt

Antonio Conte otkrio što će biti ključ dvoboja između Italije i Hrvatske

Uoči gostovanja Hrvatske na San Siru 16. studenog u sklopu kvalifikacija za Europsko prvenstvo svoje je mišljenje o suparniku talijanskim medijima dao tamošnji izbornik Antonio Conte...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon tri odigrana kola u skupini H Hrvatska i Italija predvode ljestvicu sa po devet bodova, odnosno maksimalnim učinkom. 'Vatreni' će gostovati u Milanu, a Conte od svoje momčadi obećava požrtvovnu igru, te poziva navijače da maksimalno stanu iza 'azzurra'.

'Vrlo će bitna stvar za taj susret biti podrška navijača s tribina. Protivnik nam je najjača reprezentacija u skupini, čiji su igrači nositelji igre u vrhunskim europskim klubovima, te se nalaze u sjajnoj formi. Momčad ima glavu i rep, no ja s naše strane obećavam maksimalnu predanost, strast i entuzijazam na travnjaku', rekao je Conte, pa objasnio koliku važnost ima činjenica da se susret igra na San Siru:

'San Siro je mjerilo za sve druge stadione. Postoji izreka da nisi pravi igrač ukoliko nisi barem jednom zaigrao na San Siru. Strateški gledano, odabir ovog stadiona je za nas sjajan potez', zaključio je Conte.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider