Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pa ima li itko jači?!

Zastrašujuće moćna ekipa: Cassano složio Dream Team od bivših suigrača

Prgavac iz Barija igrao je u brojnim velikim klubovima stoga ne čudi da je uspio složiti ovakvu momčad.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bivši talijanski reprezentativac Antonio Cassano prije tri godine objesio je kopačke o klin okončavši time profesionalnu karijeru u kojoj je igrao za mnoge velike klubove.

Bez obzira što zbog svog temperamenta, radi kojeg je i dobio nadimak Prgavac iz Barija, nije ostvario ono što se od njega očekivalo kad je dolaskom u Romu zakoračio na veliku scenu, Cassano već sad može svojoj djeci pričati s kakvim je sve velikanima dijelio svlačionicu.

Poslije Rome igrao je za Real Madrid, Milan, Inter, Sampdoriju, Parmu i Veronu, a sad je sastavio idealnu momčad svojih nekadašnjih suigrača.

I odmah na prvu moramo reći kako ekipa izgleda zastrašujuće moćno, jer osim što među ovih 11 nema igrača koji nije bio svjetska klasa, Cassano ih je tako dobro izabrao da bi u formaciji romba (4-1-2-1-2) bili izrazito kompetitivni (za razliku od nekih drugih idealnih postava koje su obično preofenzivne do te mjere da imaju po pet-šest napadača).

Cassano je na gol stavio Gianluigija Buffona, svog nekadašnjeg kolegu iz reprezentacije Italije, gdje je igrao skupa i s Andreom Pirlom. Unutra su trojica suigrača iz Rome (Francesco Totti, Cafu, Walter Samuel) i četvorica iz Real Madrida (Ronaldo, Zinedine Zidane, Roberto Carlos, Sergio Ramos) te dvojac s kojim je igrao u Milanu, Zlatan Ibrahimović i Clarence Seedorf.

Cassanov Dream Team:

VRATAR: Gianluigi Buffon
DESNI BEK: Cafu
DESNI STOPER: Sergio Ramos
LIJEVI STOPER: Walter Samuel
LIJEVI BEK: Roberto Carlos
ZADNJI VEZNI: Andrea Pirlo
DESNI VEZNI: Clarence Seedorf
LIJEVI VEZNI: Zinedine Zidane
FANTAZISTA: Francesco Totti
NAPADAČ: Zlatan Ibrahimović
NAPADAČ: Ronaldo

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider