Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
odlična suradnja

Dinamo kupio Lokomotivi još jednog igrača

Nastavljena je izvrsna suradnja dva hrvatska prvoligaška kluba, Dinama i Lokomotive.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Novo pojačanje stiglo je u Lokomotivu iz Dinama. Nakon što je hrvatski prvak od RNK Splita kupio vratara Danijela Zagorca, što smo saznali na alternativne načine jer Lokomotiva ga je predstavila kao svog igrača, proslijeđen je na Kajzericu jer je to čak šesti vratar registriran na Maksimiru.

Isto se dogodilo i s 22-godišnjim Antom Majstorovićem koji je kupljen također na Parku mladeži i proslijeđen Lokomotivi. Poznato je kako je Split u financijskim nevoljama, a već drugi transfer igrača u Dinamo sigurno će popuniti praznu klupsku blagajnu.

Potvrđena je ovime još jednom izvrsna suradnja Modrih i 'crvenih' iz Splita odnosnog Dinamovog gazde Zdravka Mamića i Slaven Žužula koji je na Maksimir poslao i Marka Roga. Naravno, o sjajnoj suradnji Dinama i Lokomotive ne treba trošiti previše riječi, jer je ona poznata diljem Europe.

Vrijednost transfera nije poznata, a Transfermarkt je Majstorovića procijenio na 750 tisuća eura. Radi se o mladom nogometašu koji je nosio i kapetansku vrpcu igrajući na stoperskoj poziciji, ali i desnom bočnom. Za Lokomotivu bi mogao biti solidno pojačanje, a ako bude, onda možda u budućnosti zaigra i za Dinamo.
 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider