Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kovačićevim stopama

Ante Ćorić na izlaznim vratima Dinama?

Sportski direktor Intera Piero Ausilio sastao se s hrvatskim menadžerom Mariom Mamićem, kako bi razgovarao o još jednom 'dragulju' našeg nogometa...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mamić je menadžer 21-godišnjeg Matea Kovačića, aktualnog člana Intera, no na sastanku, kako prenose talijanski mediji, nisu razgovarali o njemu već o 18-godišnjeg Anti Ćoriću. Veznjak zagrebačkog Dinama zapeo je za oko brojnim europskim klubovima ove sezone, pogotovo u završnici HNL-a kada je dobivao sve više i više minuta na travnjaku.

Sezonu je završio s četiri gola i sedam asistencija, a nedavno je produljio suradnju s klubom do ljeta 2020. godine. No, Inter bi ovoga ljeta svejedno mogao krenuti u akciju, te odaslati prvu ponudu.

Podsjetimo, Kovačić je u siječnju 2013. godine, kada je potpisao za klub iz Milana, također imao 18 godina, te je imao jako dobru sezonu iza sebe. Recimo i da iz Intera odbacuju glasine da će Mateo u ljetnom prijelaznom roku zaista napustiti klub sa San Sira, kako se već naveliko piše ponajviše u britanskim medijima. Favorit za njegovo dovođenje je Liverpool.

Ide li Ćorić stopama Matea Kovačića pokazat će vrijeme...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider