Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
čudna priča

Čačić se vratio iz Liverpoola: Dejan Lovren izbačen iz reprezentacije!?

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Ante Čačić boravio je ovoga vikenda u radnom posjetu Engleskoj.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prema ranije zacrtanom rasporedu, izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Ante Čačić ovoga je vikenda otputovao u Englesku gdje se u Londonu susreo s hrvatskim stručnjacima iz West Hama na čelu sa Slavenom Bilićem.

''Bilo je vrlo lijepo u Londonu popričati s našim ljudima iz West Hama koji predvođeni Slavenom rade fantastičan posao na čemu im čestitam. Vidjeli smo sjajnu utakmicu s Arsenalom te smo potvrdili raniji dogovor da se Miljenko Rak priključi stručnom stožeru reprezentacije prije Eura 2016'', rekao je Čačić.

Puno neugodniji dio putovanja bio je onaj u Liverpoolu. Čačić se sastao s Dejanom Lovrenom čije su žestoke izjave do kraja zakuhale pomalo čudnu priču oko njegovog sukoba s izbornikom. Sve je počelo još u Budimpešti kada je Čačić povukao posve nerazumljiv potez i nije niti minute dao Lovrenu i mladom Haliloviću iako je situacija s brojem dostupnim igrača bila katastrofalna.

Istu je stvar napravio jednom Ivici Oliću koji se također dugo zagrijavao jesenas u Rusiji, a ovaj mu jedinom nije dao niti minute. Nakon toga je Ola eksplodirao i posvađao se s Čačićem, a na koncu i napustio reprezentaciju u nimalo lijepom oproštaju. Uzorak je dakle poznat...

Vrlo je moguće kako iza tog poteza Čačića stoji neki dublji razlog, jer reakcije Lovrena i Halilovića u Budimpešti uistinu nisu bile takve žestine da se od toga tek nakon nekoliko dana radi velika drama. Što je u pozadini nije jasno, kao ni je li u Liverpoolu došlo do smirivanja situacije.

''Razgovarali smo dosta dugo, a razgovor je protekao u iskrenom, spontanom i otvorenom ozračju'', izjavio je hrvatski izbornik za službenu stranicu HNS-a.

Šteta bi bilo da Hrvatska na Euru ostane bez jednog od svojih najboljih braniča koji u posljednje vrijeme u Liverpoolu igra u sjajnoj formi. No, čini se kako će se dogoditi upravo to, Lovren neće vidjeti Francusku ovog ljeta...
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider