Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zaradit će dosta

Udar na Bilićevu obranu: United i City u 'ratu' za odličnog stopera

Posljedično s vrlo dobrim igrama West Hama raste interes bogatijih klubova za najbolje igrača Čekićara.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jedan od stožernih igrača West Hama ove sezone je Angelo Ogbonna, povremeni talijanski reprezentativac koji je ljetos stigao iz Juventusa za 11 milijuna eura.

Pokazao se Ogbonna kao odlična kupnja, upisao je 22 nastupa u svim natjecanjima (18 u Premierligi) te je na sebe skrenuo pozornost većih klubova.

Konkretno, piše The Times, talijanskog braniča (po vokaciji stoper, može igrati i lijevog beka) u svoje redove žele dovesti Manchester United i Manchester City.

Interes Uniteda nije novost, želio je Ogbonnu na Old Trafford dovesti i Alex Ferguson prije četiri godine, ali je Torino tada tražio više od 20 milijuna eura što Ferguson nije želio platiti. Godinu kasnije Ogbonna je za pet milijuna manje prešao u Juventus iz kojeg je prošlog ljeta prešao u West Ham.

Englezi ne spominju koliko su spremni klubovi iz Manchestera ponuditi Čekićarima, ali sama činjenica da na transferu jednog igrača istovremeno rade i United i City može značiti samo jedno - West Ham će, ukoliko dođe do prodaje, zaraditi veliki novac kojeg će Slaven Bilić moći uložiti u nova pojačanja. 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider