Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
dogovor s Milanom?

Balić potpisao za Udinese, Milan dovodi Ćorića

Veznjak Hajduka Andrija Balić prešao je u redove talijanskog Udinesea.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Talijanski nogometni prvoligaš Udinese u ponedjeljak je službeno objavio kako je angažirao mladog hrvatskog reprezentativca Andriju Balića (18), dosadašnjeg veznjaka Hajduka, s kojim je potpisao ugovor do ljeta 2020. godine.

Balić je u prvoj momčadi Hajduka debitirao sa samo 16 godina, a u 32 nastupa u Prvoj HNL postigao je šest pogodaka, dok se u osam utakmica odigranih u Europskoj ligi dva puta upisao u strijelce.

Prema medijskim napisima, vrijednost transfera iznosi tri milijuna eura, s tim da bi se uz bonuse iznos mogao popeti na četiri milijuna. Balić će neslužbeno zarađivati oko 250 tisuća eura godišnje.

Balić će se u Udineseu pridružiti napadaču Stipi Perici (20), koji je prije godinu dana stigao u Udine na posudbu iz Chelseaja.

Ćorić i Soldo u Milanu?

Talijanski mediji pišu kako je Milan postigao dogovor sa zagrebačkim Dinamom oko transfera Ante Ćorića i Vinka Solde. Navodno bi došli u Milan na posudbu s pravom otkupa. To je model koji talijanski klubovi posljednjih godina često prakticiraju. Vidjet ćemo ima li u ovom dimu vatre. Prijelazni rok u Italiji traje do 23 sata.

Talijanski mediji također spekuliraju kako bi u posljednjim trenucima zimskog prijelaznog roka Lazio mogao dogovoriti transfer vratara Rijeke Ivana Vargića, koji bi trebao ostati u Rijeci do kraja sezone, a onda prijeći u redove rimskog prvoligaša. Transfer navodno "teži" 2.7 milijuna eura.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider