Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zabio prvi gol u Bundesligi

Kramarić od junaka umalo do tragičara: Evo što je rekao nakon prvijenca

U svom trećem nastupu za Hoffenheim, hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić zabio je svoj prvi gol u Bundesligi, ali je zaradio i prvi crveni karton u karijeri!

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Na gostovanju u Bremenu kod Werdera, naime, Hoffenheim je remizirao odigravši 1:1 (1:1), a gosti su poveli u 10. minuti pogotkom našeg razigranog napadača.

Strobl je ubacio visoku loptu u 16-erac, a na drugoj vratnici, na petercu, skočio je Kramarić i udarcem glavom poslao loptu u vratnicu, lopta se odbila u leđa domaćeg vratara Wiedwalda i završila u mreži! No, radost gostiju nije dugo trajala, samo tri minute kasnije izjednačio je Djilobodji.

Umalo tragičar

A Kramarić se umalo od Hoffenheimova junaka prometnuo u tragičara! Naime, bio je isključen zbog drugog žutog kartona u 77. minuti. Prvi je zaradio zbog povlačenja Gebrea Selassiea u 49. minuti, a drugi, isključujući, dobio je poslije prekršaja na Junuzoviću. I nakon tog prekršaja, Junuzović je ubacio loptu u 16-erac, a Djilobodji je uzdrmao vratnicu, na sreću za Kramarića i njegovu momčad...

''Presretan sam zbog pogotka, probio sam led i nadam se da ću nastaviti zabijati golove u svom novom klubu. Žao mi je što sam bio isključen, ovo mi je prvi crveni karton u karijeri i morat ću pauzirati. Dojma sam da nisam trebao zaraditi drugi žuti karton, nije to bio prekršaj za takvu kaznu'', rekao je nakon utakmice Kramarić, koji je, eto, pogotkom pridonio bodu u debiju novoga trenera Hoffenheima, “maloga Mourinha”, kako Nijemci zovu 28-godišnjeg Juliana Nagelsmanna, trenera koji je zamijenio Nizozemca Huuba Stevensa.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider