Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Tko ih može zaustaviti?

Ancelottijev Real srušio rekord Barcelone, ove brojke su strašne!

Real Madrid ostvario je 19. pobjedu zaredom u svim natjecanjima.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ludogorec je posljednji klub u čudesnom nizu Reala Madrida. Bugarski prvak stradao je 4:0. Posljednji klub kojeg Real ove sezone nije pobijedio je Atletico Madrid. Bilo je to davno, 13. rujna kada je gradski rival slavio na Santiago Bernabeuu s 2:1.

U sljedeća tri mjeseca Real je nanizao 19 pobjeda u isto toliko utakmica u svim natjecanjima. I to je većinu protivnika baš razbio. Najgore je stradao Deportivo s 8:2 u La Coruni, a u pet utakmica Real je postigao po pet pogodaka. U 11 utakmica nije momčad Carla Ancelottija primila ni gola, a ukupna gol razlika je zastrašujuća – 71:9!

Carlo Ancelotti srušio je time rekord Franka Rijkaarda koji je s Barcelonom imao 18 pobjeda u nizu u sezoni 2005/2006. No, sumnjamo da će tu stati Real jer očekuje ih gostovanje u Almeriji pa Svjetsko klupsko prvenstvo na kojem bi najozbiljniji protivnik trebao biti argentinski San Lorenzo, osvajača Copa Libertadoresa.

Nakon toga Real će imati vjerojatno najteži ispit, 4. siječnja gostuje u Valenciji.

Što se Lige prvaka tiče, Real ima devet uzastopnih pobjeda. Nedostaju mu još dvije da stigne, pogađate, Barcelonu koja ih je imala 11 zaredom u sezoni 2002/2003.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider