Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kroos ostaje na svom mjestu

Ancelotti progovorio o mogućim pojačanjima Reala

"Promatrat ćemo kako se oporavljaju Modrić i James te odlučiti poslije Božića što nam je činiti", rekao je trener Real Madrida Carlo Ancelotti o mogućim pojačanjima u zimskom prijelaznom roku, zbog sve većeg broja igrača na popisu ozlijeđenih.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iako su prije mjesec dana ostali bez Luke Modrića, uz dodatno oslabljen vezni red ozljedama Samija Khedire i Jamesa Rodrigueza, igrači Reala i dalje nižu pobjede i ruše rekorde. Pobjeda nad Ludogorecom bila im je 19. u nizu u svim natjecanjima, što je novi rekord jednog španjolskog kluba, a u petak će protiv Almerije u domaćem prvenstvu tražiti put i do 20. uzastopnog trijumfa.

Real ga žudno čeka: Ancelotti otkrio kada će Modrić početi s treninzima

Asier Illarramendi mogao bi biti najveći dobitnik u ovakvoj situaciji, jer ima priliku ugrabiti standardno mjesto u početnoj jedanaestorici. Nedostatak igrača u veznom redu Real, barem zasad, ne planira popuniti dovođenjem novih igrača.

"Promatrat ćemo kako se oporavljaju Modrić i James te odlučiti poslije Božića što nam je činiti. Illaramendi je iskoristio svoju priliku i pokazao se dobrim na različitim pozicijama. Kroos također može igrati različite uloge, ali zasad nemamo potrebu micati ga iz njegove središnje pozicije", rekao je trener vodeće momčadi španjolskog prvenstva i jednog od glavnih favorita za osvajanje klupskog svjetskog prvenstva koje je u srijedu započelo u Rabatu kvalifikacijskom utakmicom za mjesto u četvrtfinalu, u kojoj je Auckland izvođenjem jedanaesteraca (4-3) svladao marokanski Moghreb Tetouan.

Real će se u natjecanja uključiti tek u polufinalu koje je na rasporedu 16. prosinca, a u kojem će se europskom prvaku suprotstaviti bolji iz dvoboja meksičkog Cruz Azula i australskog Western Sydney Wanderersa.

"Gledamo već prema Svjetskom klupskom prvenstvu, planiramo. Iza nas je fantastična godina i želimo je završiti na najbolji mogući način", rekao je Ancelotti ne skrivajući ambicije da u prebogatu klupsku vitrinu donese još jedan trofej.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider