Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Posebno pohvalio Luku

Ancelotti nakon kanonade: Modrić je naša ključna figura

Real Madrid se 'ispucao' se na pretposljednoj Granadi i tako ostavio poraz od Barcelone iza sebe. Čak pet pogodaka dao Cristiano Ronaldo, a ujedno je i kompletni BBC upisan među strijelce...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bilo je to nevjerojatno popodne 'kraljevskog' kluba i sjajnog Portugalca, koji se s pet pogotka ponovno našao na vrhu ljestvice strijelaca. Sad ima 36 pogodaka na kontu, a prvi pratitelj Lionel Messi je na 32 uz utakmicu manje.

Luka Modrić asistirao je Ronaldu za konačnih 9-1. Inače, naš reprezentativac odigrao je cijeli susret.

''Momčad je bila dobra, razmišljali smo brzo i zato smo zabiti mnogo golova. Naravno da bih birao da devet utakmica dobijemo 1:0 nego ovu 9:1. Cristiano Ronaldo napreduje kao i momčad. Mislim da je ovo prvi put da je zabio pet golova. Bit će to sigurno dobro za nas'', rekao je trener Reala Carlo Ancelotti pa posebno pohvalio Luku Modrića:

''Modrić je ključna figura u našoj tranziciji lopte. Luka može promijeniti ritam i dati dobre lopte u prostor.''

Real sad ima 67 bodova, što je bod manje od Barcelone koja ima utakmicu manje i gostuje kasnije danas na vrućem terenu kod Celte. Granada je u zoni ispadanja s 23 boda, a za bijeg bi trebali dostići Deportivu koji ima utakmicu manje i 26 bodova.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider