Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
Nogomet
Epizoda broj dva

VIDEO Povratnik među povratnike: Španjolski golgeter opet na Otoku

Klub sa sjevera Engleske vratio se u Premierligu gdje ne misli samo statirati.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dosadašnji napadač Valencije Alvaro Negredo (30) iduću sezonu provest će na posudbi u redovima novog engleskog premierligaša Middlesbrougha.

Negredo se tako vraća na Otok gdje je od 2013. do 2015. igrao za Manchester City (49 nastupa, 23 gola i osam asistencija), a nakon toga je dvije sezone igrao za Šišmiše. Tijekom karijere branio je i boje Seville, Real Madrida, Almerije i Rayo Vallecana.

"Doveli smo odličnog napadača koji ima iskustva igranja u Premierligi. Bio je član španjolske reprezentacije koja je osvojila europski naslov 2012. godine" poručili su iz kluba.

Na njegovom dolasku inzistirao je trener Middlesbrougha, Španjolac Aitor Karanka, a posao je olakšala činjenica da se Negredo više ne uklapa u planove Valencijina stratega Paka Ayestarana.

Negredo je već šesti transfer Middlesbrougha za novu sezonu. Na Riverside stadion stigli su i Negredov suigrač iz Valencije Antonio Barragan, španjolski vratar Victor Valdes, nizozemski veznjak Marten De Roon, krilni napadač Danac Viktor Fischer te kolumbijski branič Bernardo Espinosa.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider