Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
bravo alene

VIDEO Sjajni Halilović dvama pogocima doveo Sporting na rub preokreta

Odličnu utakmicu odigrao je hrvatski reprezentativac Alen Halilović u dresu Sporting Gijona...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Sporting Gijon ispao je u šesnaestini finala španjolskog Kupa kralja od Betisa ukupnim rezultatom 3:5. Momčad Alena Halilovića dočekala je goste sa zaostatkom 0:2 iz prve utakmice, no u 72. minuti ukupni rezultat je bio poravnat na 3:3. Dva pogotka za vodstvo Sportinga 3:1 postigao je Halilović, od kojih je jedan bio iz prilično velike udaljenosti.

Igrala se druga minuta nastavka kada je Halilović, koji je ušao u igru na poluvremenu, s desne strane napada svoje momčadi potegnuo loptu prema rubu kaznenog prostora i s neka 22, 23 metra raspalio. Lopta je na putu do gola dirala nekog, malo promijenila smjer, dovoljno da zbuni gostujućeg vratara. Sporting Gijon vodi 2:1.

U 72. minuti Halilović je uspješno izveo jedanaesterac za vodstvo Sportinga 3:1, no nakon toga Betis pogocima Van Wolfswinkela i Cejuda poravnava na 3:3, odnosno ukupno vodi 5:3.

Bili su to Halilovićev treći i četvrti pogodak u dresu Sportinga, kojima se još jednom nametnuo aktualnom treneru, ali i skrenuo pažnju stratega Barcelone Luisa Enriquea. Podsjetimo, Halilović je igrač katalonskog diva koji se nalazi na jednogodišnjoj posudbi u Sportingu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider