Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
O čemu se radi?

Alen Halilović se nije pojavio na okupljanju mlade reprezentacije

Nenad Gračan okupio je mladu reprezentaciju Hrvatske pred kojom su vrlo važni ispiti.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatska U-21 reprezentacija će 1. rujna u Koprivnici igrati možda i najvažniju utakmicu kvalifikacija - protiv Švedske, a 6. rujna čeka je gostovanje u Gruziji.

''Kako će nekoliko igrača participirati u okupljanju A reprezentacije, u komunikaciji smo s izbornikom Antom Čačićem, i kako A reprezentacija u tom prvom terminu nema utakmicu, vjerujem da ćemo za utakmicu sa Švedskom biti pojačani s nekoliko A reprezentativaca'', kazao je Gračan nakon objave popisa.

I Čačić mu je uistinu izašao u susret. Rog, Jedvaj i Ćorić pojačat će mladu reprezentaciju  za utakmicu sa Švedskom. Međutim, najzanimljivije jest da se Alen Halilović nije pojavio na okupljanju reprezentacije.

''Nisam se čuo s njim, ne znam radi li se o nekoj ozljedi ili o nečemu drugome. Što sad? To je već pitanje za više instance'', kazao je kratko izbornik mlade reprezentacije.

No, Romeo Jozak pojasnio je o čemu se radi.

''Alen neće biti sankcioniran. Dobili smo dva dopisa iz HSV-a, jedan od Alena i jedan od njihova sportskog direktora. Oni mole za razumijevanje, Alen je novi u klubu i treba mu vremena za adaptaciju pa su ga željeli zadržati. Ne radi se tu o nekom muljanju, mi smo njihove argumente prihvatili. Halilović će biti u kadru za sljedeća okupljanja'', zaključio je Jozak.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider