Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
napušta barcelonu

Halilović je u Njemačkoj i potpisuje ugovor Bundesligašem!

Alen Halilović nije se pojavio na liječničkom pregledu i treningu Barcelone...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iz Španjolske je stigla vijest da se Alen Halilović nije pojavio na liječničkom pregledu u Barceloni uoči početka priprema za novu sezonu, jer je dobio dozvolu da otputuje u Njemačku i dogovori transfer u redove Bundesligaša HSV-a. Halilović je prošlu sezonu proveo na posudbi u španjolskog Sporting Gijonu, no kako u novoj sezoni i dalje nema mjesta za mladog hrvatskog reprezentativca u katalonskom gigantu, sreću će potražiti izvan Španjolske.

Za razliku od prošlosezonske posudbe, ovoga će puta Barcelona unovčiti Halilovića. Navodno će ga prodati za pet milijuna eura, ALI će u ugovoru s HSV-om staviti mogućnost prvokupa u prve dvije godine. Ukoliko Barcelona poželi vratiti Halilovića nakon jedne sezone morat će platiti 10 milijuna eura, a ukoliko se odluči to napraviti nakon druge cijena raste na 12.5 milijuna.

Španjolska Marca navodi da se ovog utorka u Hamburgu riješavaju posljednji detalji transfera, koji bi svoju službenu objavu mogao dočekati u naredna 24 sata.

Halilović je na stolu imao i ponudu da ostane u Španjolskoj, točnije Valenciji, ali se iz nekog razloga odlučio za odlazak u Bundesligu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider