Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"
Nogomet
sudac je nasjeo, ali...

VIDEO Halilović na udaru kritika zbog simuliranja

Hrvatski nogometaš Alen Halilović nakon silnih pohvala dobio je i žestoke kritike.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bijesni su u Baskiji na događaj iz 74. minute utakmice u Gijonu. Jedan od velikih europskih obrambenih talenata i prvi Francuz nakon Lizarazua koji je obukao dres Athletic Bilbaa (jer je francuski Bask), Aymeric Laporte isključen je zbog drugog žutog kartona.

Nažalost, krivac je naš Alen Halilović koji je simulirao prekršaj i tako iznudio isključenje braniča gostiju. Rezultat se nije promijenio, Bilbao je slavio s 2:0, ali su mnogi razočarani potezom hrvatskog nogometaša.

Treba biti pošten i reći da je Alen pretjerao s glumom. Rijetke su to kritike na račun sjajnog nogometaša Barcelone koji će uz Marka Pjacu biti najizglednije rješenje za desno krilo hrvatske nogometne reprezentacije.

Halilović igra dobro, ali njegovom Sportingu baš i ne ide pa bi se mogao vratiti u Segundu. Pitanje je gdje će onda hrvatski nogometaš, jer radio RAC1 javlja kako ga Barca i sljedeće godine namjerava poslati u klub u kojem će više igrati. Alenu trebaju utakmice, a još uvijek nije na toj razini da poremeti minutažu najvećim zvijezdama Barce.

No, tek mu je 19 godina i od njega u budućnosti očekujemo velike stvari.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider