Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'imamo informacije'

Albanci u strahu od BBB-a: Netko im je javio da će biti nereda

Dinamo večeras u 20.45 gostuje u albanskom Elbasanu u prvoj utakmici play-offa Lige prvaka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Još je samo jedna prepreka ostala Dinamu do Lige prvaka. Ždrijeb je pomazio Modre i odveo ih u Albaniju gdje se prvi put u povijesti igra posljednja kvalifikacijska utakmica za najvažnije europsko klupsko natjecanje.

Skenderbeu neće igrati na svom terenu u Korči već u obližnjem Elbasanu, većem gradu koji ima stadion za 12 tisuća duša. A tamo domaćini očekuju i do 500 navijača Dinama zbog kojih se diže pripravnost lokalne policije.

Menadžer kluba Mario Nikolli jučer je medijima otkrio kako 'imaju informacije' da BBB-i žele poremetiti utakmicu. I ne samo to, navodno će im se pridružiti i skupine iz Grčke (Panathinaikos) i BiH s kojima su u dobrim odnosima.

Mediji u Albaniji prikazuju snimke s Maksimira kada je na derbiju s Hajdukom došlo do manjeg obračuna BBB-a s malom ali agresivnom frakcijom tzv. 'mamićevaca'. Zanimljivo će biti vidjeti hoće li i ta skupina stići do Elbasana s obzirom da ih je većina privedena u Luksemburgu nakon još jednog sukoba s manjom skupinom BBB-a nasred ulice.

Albanskoj će policiji savjetima pomagati i kolege im iz Hrvatske, a angažiran je velik broj pripadnika policije i zaštitara. Neke zle krvi između hrvatskih i albanskih navijača ne bi trebalo biti, a to su nakon samog ždrijeba ponavljali i tamošnji mediji spominjući dobre odnose Hrvatske s Kosovom.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider