Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nastavlja se rat

Prešli sve granice: 'Pep je nazvao City 'usranim klubom', a zna se tko je stvorio Barcu'

Agent Yaya Tourea, Dimitri Seluk, nastavio je oštrim riječima napadati menadžera Manchester Cityja Pepa Guardiolu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Rat u Cityju se nastavlja. Nakon što je Guardiola zatražio od Tourea da se ispriča zbog riječi njegovog agenta ili više nikad neće zaigrati za klub, brzo je stigao odgovor. Ponovno od Seluka, koji otvoreno kritizira Guardiolu nakon što je nije prijavio Tourea za Ligu prvaka.

Seluk se dodatno razbjesnio kad je Guardiola zatražio ispriku. Od tada tvrdi da je Pep jednom nazvao City 'usranim klubom' i poručio mu kako se on treba ispričati Manuelu Pellegriniju i Joeu Hartu. No, otišao je i korak dalje pa mu poručio da 'ako je tako dobar trener zašto ne ode u Sunderland'.

''Pep je bio uspješan u Barceloni i Bayernu, ali pogledajte malo pozadinu toga. U Barci je preuzeo momčad koju je izgradio Frank Rijkaard. Osim toga, bio je sretan što ima Lionela Messija. Messi je stvorio tu Barcu, a ne Pep'', izjavio je Dimitri Seluk te nadodao:

''Ako Pep želi dokazati da je veliki menadžer, onda treba otići u Zaragozu ili Sunderland. Da vidimo koliko je dobar kad ne preuzme veliku momčad i ne dobije pola milijardi funti za pojačanja. Bi li mogao napraviti ono što je Ranieri učinio s Leicesterom ili Mauricio Pochettino u Tottenhamu? To nikad nećemo znati, jer ako City ne osvoji prvenstvo i Ligu prvaka ove sezone, dobit će novih 100 ili 200 milijuna funti za pojačanja. A to nije neko posebno vođenje.''

Nakon ovoga, teško je očekivati ikakve pomirljive tonove između spomenutog dvojca. Iako je i ranije bio otpisan od Guardiole, Yaya Toure se mogao oprostiti od Cityja na puno normalniji način. Ovako će vjerojatno napustiti klub u siječnju bez da više odigra i minute.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider