Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Našao novi klub

Veliki talent i još veći problem nastavlja karijeru

Kontroverzni rumunjski napadač Adrian Mutu postao je novi igrač indijskog prvoligaša FC Pune Citya, te se tako pridružio velikom broju poznatih svjetskih nogometaša koji će igrati u indijskoj ligi.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mutu (36) je potpisao jednogodišnji ugovor za zasad nepoznati iznos, a u indiju stiže nakon raskida ugovora s rumunjskim Petrolulom za koji je odigrao samo 14 utakmica.

Jedan od najtalentiranijih rumunjskih igrača svih vremena u karijeri je nastupao za Chelsea, Inter, Parmu, Juventus i Fiorentinu, ali su njegove sjajne igre i pogoci zasjenili problemi izvan terena.

Mutu je 2004. izgnan iz Chelsea nakon što je dokazano da je uzimao kokain, a i u drugim klubovima je imao problema s drogom, alkoholom i nedisciplinom.

U Puneu će Mutuu trener biti bivši engleski reprezentativac David Platt, a suigrač Bjelokoščanin Didier Zokora.

Indijska Superliga zaživjela je prošle sezone, a novo prvenstvo započinje 8. listopada s osam klubova. U Delhiju je trener i igrač bivša zvijezda Real Madrida Roberto Carlos, Francuz Nicholas Anelka predvodi napad Mumbaija, Talijan Marco Materazzi je u Chennaiju, dok je Brazilac Zico trener u Goi.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider