Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Viole u lijepoj seriji

Adio Scudetto: Pogledajte kako je Simeoneov sin ugasio sve nade Interu

U prvim utakmicama 20. kola Serie A nije bilo pobjednika.

Roberto Gagliardini i Giovanni Simeone (Foto: AFP) (Foto: Afp)

U petak su odigrane prve dvije utakmice 20. kola Serie A, remizirali su Chievo - Udinese (0:0) i Fiorentina - Inter (1:1).

U Firenci je Inter poveo u 55. minuti nakon vrlo spretne reakcije Maura Icardija.

U 77. je na asistenciju našeg Ivana Perišića pitanje pobjednika mogao riješiti Borja Valero, igrač koji je ovog ljeta stigao u Inter upravo iz Fiorentine, ali je u dobroj poziciji glavom pucao preko gola.

U prvoj minuti sudačke nadoknade stigla je kazna - Giovanni Simeone, sin trenera Atletica Diega Simeonea, primio je jednu loptu, namjestio se i matirao Samira Handanovića za veliko slavlje na tribinama stadiona Artemio Franchi.

Ovakvim ishodom produbljena je kriza Intera koji je posljednji put u prvenstvu slavio prije više od mjesec dana (3. prosinca kod kuće protiv Chieva). Nerazzurri su gubitkom ova dva boda praktički otpali iz utrke za naslovom prvaka jer za Napolijem kasne šest, za Juventusom pet bodova, a oba ta kluba imaju utakmicu manje (Napoli je danas domaćin Veroni dok Juve gostuje na Sardiniji kod Cagliarija).

S druge strane, Fiorentina se nakon katastrofalnog početka sezone trgnula i više od dva mjeseca ne zna za poraz te se trenutno nalazi na osmoj poziciji.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider