Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
25 milijuna funti

Službeno potvrđeno: Liverpool dobio novo pojačanje!

Premierligaš Liverpool potvrdio je u utorak da je potpisao ugovor s dosadašnjim veznim nogometašem Southamptona Adamom Lallanom (26)...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

''Redsi'' nisu objavili na koliko je godina potpisao engleski reprezentativac, ali mediji tvrde da se radi o petogodišnjoj suradnji, te da je Southampton primio 25 milijuna funti odštete. Tjednima se nagađalo da će Lallana ovo ljeto završiti na Anfieldu, a priča je sada i službeno potvrđena.

"Uzbuđen sam što otvaram novo poglavlje svoje karijere i što dolazim u poseban klub poput Liverpooola. Prošle sam sezone duboko u sebi razmišljao kako bih jednog dana volio zaigrati u tom klubu. Taj san je sada postao stvarnost", rekao je Lallana.

Karijeru je Lallana počeo u Southamptonu iz kojeg je samo nakratko u sezoni 2007/08 otišao na posudbu u Bournemouth. U prošloj je sezoni u Premierligi postigao devet golova i osam puta asistirao.

Lallana je treće ovoljetno pojačanje Liverpoola, nakon napadača Rickieja Lamberta koji je također došao iz Southamptona, te veznjaka Emrea Cana iz Bayer Leverkusena. (TS)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider