Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ovo će dugo pamtiti

Premierligaški debi iz snova: Zavio Arsenal u crno, osvojio navijače i postao igrač kola

18-godišnji Marcus Rashford u nedjelju je imao debi iz snova u Premierligi...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Unitedov klinac očitao je lekciju Wengerovim trupama u velikom derbiju na Old Traffordu. Rashford je srušio 'Topnike' s dva gola i jednom asistencijom te ih udaljio od borbe za naslov. 18-godišnji napadač plijenio je pozornost i prošli četvrtak protiv Midtjyllanda, no kruna svega stigla je u nedjelju protiv Arsenala.

Arsene Wenger je poručio kako za mladića iz Manchestera nikada nije čuo, ali nakon ogleda na Old Traffordu sasvim sigurno će ga dobro upamtiti. Rashford je po drugi puta u četiri dana bio dvostruki strijelac.

Wengerove igrače šokirao je s dva pogotka unutar tri minute, da bi u drugom dijelu asistirao Anderu Herreri za 3-1. Svojim potezima zaradio je titulu igrača vikenda u Premierligi, jer kada netko debitira na takav način i još k tome u derbiju, zaslužio je maksimalnu ocjenu.

Ne treba ni spominjati kako je brzo postao ljubimac navijača, a nakon ovakve partije za očekivati je da mu Van Gaal pruži šansu i u sljedećoj utakmici, koja je na rasporedu u srijedu protiv Watforda. U svakom slučaju, Rashord bi mogao ostati upamćen po tome što je u svom debiju 'oteo' toliko iščekivani naslov Arsenalu.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider