Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Osveta Flamengovih navijača

Za doček Ronalda - 100 transvestita!

Flamengovi navijači, u znak protesta protiv nedavnih izjava, spremaju poseban doček za Ronalda uoči prvenstvene utakmice u brazilskoj Seriji A između Corinthiansa i Flamenga koja će se odigrati u Rio de Janeiru 9. kolovoza...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U planu im je na Ronaldov doček dovesti stotinjak transvestita i na taj način osramotiti igrača koji je početkom prošle godine bio u centru transvestitskog incidenta koji je punio medijske stupce. Tada se još ozlijeđeni napadač Milana zabavljao poslije utakmice Flamenga i Botafoga u finalu prvenstva Rio de Janeira te je navodno navratio u motel u Barra da Tijuci da bi se proveo s trima damama, zapravo trima transvestitima.

>> Afera tansvestiti: Ronalda ostavila zaručnica, a Nike razmišlja o raskidu ugovora

>> Ovo je transvestit kojeg je 'pokupio' Ronaldo!

>> Ronaldo optužen za napad na transvestita

Prema Ronaldovu iskazu, isprva je mislio da su te tri osobe žene te ih je htio počastiti u motelu, a kad je otkrio da su, tehnički gledano, muškarci, odmah ih je napustio. Ronalda je, međutim, jedan od spomenutih transvestita po imenu Andre ucjenjivao i tražio 50.000 reala da ne otkrije javnosti da je ovaj tražio seks od njega i dvije koleg(ic)e.

Razlog zašto Flamengovi navijači Ronaldu spremaju takvu osvetu je njegova nedavna izjava u kojoj je rekao Flamengo nema najveću navijačku bazu u Brazilu, iako je tako pokazalo istraživanje.

'Podaci koji kažu da Flamengo ima najveću podršku navijača u Brazilu nisu točni. U istraživanju provedenom brojni ljudi van Rija su izabirali Flamengo tek kao drugu najdražu momčad', rekao je tada Ronaldo, koji se cijeli život i sam deklarirao kao navijač Flamenga, ali se dodatno zamjerio klubu iz Rija potpisom za rivala iz Sao Paula, Corinthiansa.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider