Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Policajci pucali u zrak

Torcida napala BBB-e na autocesti kod Zadra

Navijači Hajduka na putu prema Rijeci naletili su na manju grupu BBB-a i napali ih iako su njihovi suparnici bili na drugoj strani autoceste. Sukob je bio žestok o čemu najbokje govori činjenica da su policajci tek pucnjevima u zrak uspjeli otjerati Torcidu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Odmaralište Nadin na autocesti kod Zadra bilo je poprište novog sukoba Torcide i Bad Blue Boysa. Naime, dio navijača Hajduka na putu prema Rijeci uočio je manju grupu od oko 20-ak BBB-a na drugoj strani autoceste.

Navijači Dinama bili su na putu u Šibenik, a oko 10-ak kombija splitskih navijača odlučilo je nakratko prekinuti put na derbi kola kako bi napali suparničke navijače.

Nevjerojatno je da su torcidaši pretrčavali autocestu kako bi napali BBB-e. Time su direktno ugrozili živote sudionika u prometu, ali i vlastite živote. Kafić na benziskoj postaji postao je tako ratna zona u kojoj je letilo sve, od stolica do kamenja. Napad je trajao nekoliko minuta, dok policija nije pucnjevima u zrak uspjela otjerati Torcidu na svoju stranu autoceste.

U zadarskoj policijskoj upravi potvrdili su nam kako je u sukobu s jedne strane sudjelovalo preko 50 navijača Hajduka, a BBB-a je bilo dvadesetak. Očevid je još u tijeku, no poznato je kako je 20 navijača Hajduka privedeno na prekršajnu obradu. Oni su tatečeni na jednom drugom odmaralištu na putu za Rijeku i još se utvrđuje da li se radi o istim osobama.

Na kafiću na benziskoj postaji u Nadinu razbijena su stakla kao i na kombiju navijača Dinama, a ozlijeđenih nije bilo.

No to nije bilo sve. To je bio tek prvi i najveći od tri sukoba Torcide i BBB-a. Nakon toga, do drugog sukoba između dviju navijačkih skupina došlo je oko 14,20 sati na odmorištu iznad Masleničkog mosta također na autocesti A1.

Treći sukob dogodio se oko 15.30 sati također na autocesti na izlazu za Benkovac. U ovom posljednjem slučaju pripadnici navijačke skupine BBB napali su pripadnike navijačke skupine Torcide.

Kako se doznaje u PU zadarskoj, prilikom posljednje intervencije na izlazu za Benkovac, napadači su se na dolazak policije razbježali te ih policija nije uhitila ali je zabilježila registarske oznake u kojima su bili.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider