Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Hrvatska ima sreće i hrabrosti: Gol treba znati zabiti, Vatreni su sada najopasniji
Nogomet

U Salzburg stižu Dinamovi navijači unatoč zabrani?

Prema informacijama koje stižu iz Austrije, usprkos zabrani UEFA-e, očekuje se i dolazak Dinamovih navijača.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kruno Jurčić na posljednjoj se presici prije puta u Austriju pojavio dobro raspoložen i pun optimizama.

'U dobrom smo stanju, imamo samopouzdanje nakon izvedbe protiv Istre i svaki dan nam je dragocjen u dizanju forme. Idemo s dužnim respektom, ali i velikim optimizmom', rekao je Jurčić.

No ono što zabrinjava Austrijance su informacije po kojima bi u Salzburg trebalo stići nekoliko tisuća Dinamovih navijača iako bi Dinamo zbog kazne trebao biti bez njihove podrške.

Postaje jasno kako to vjerojatno neće biti tako. Navijači iz Zagreba različitim su načinima preko prijatelja i rođaka, ali i kupnjom putem interneta, već osigurali svoj ulazak na stadion.

Austrijanci pak poučeni prijašnjim događajima sa zebnjom dočekuju dolazak hrvatskih navijača. Na službenim stranicama Red Bula nabrojane su sve dodatne zaštitne mjere koje su Austrijanci poduzeli. 700 zaštitara, dodatne ograde, 300 policajaca - sve to na austrijskim stadionima rijetko se viđa.

No nisu problem navijači koji su došli do nekih karata, već moguć dolazak huliganskih grupa u grad. Nadamo se kako nove nerede u Austriji ipak nećemo morati gledati…

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider