Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

U tučnjavi ozlijeđeni BBB uskoro za Zagreb

Tučnjava na odmaralištu Brinje na autocesti A1 između Torcide i BBB-a srećom neće imati teže posljedice.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Do novog sramotnog događaja naših 'navijača' i masovne tučnjave došlo je kada su Torcidaši putovali u Rijeku, a Bad Blue Boysi u Zadar, na gostovanja svojih klubova.

Teži sukob zaustavila je policija pucanjem u zrak, kad je postalo jasno da drukčije neće moći uvesti red među navijače.

Kako saznajemo, navijač Dinama koji je primljen u riječku bolnicu ipak nije imao po život opasne ozlijede i kući će biti pušten za nekoliko dana

Ipak, dvojica Zagrepčana, obojica pripadnika BBB-a, s težim su ozljedama hitno prebačeni u Opću bolnicu Ogulin.

'Ozlijeđeni 33-godišnjak zadobio je prijelom dijela potkoljenične kosti te je nakon sanacije pušten kući dok za 25-godišnjeg pacijenta u našoj bolnici nije bilo pomoći. On je zadobio otvoreni prijelom lubanje u predjelu čeone kosti te je primljen na Odjel neurokirurgije u Rijeci,' izjavio je za Sportske novosti dr. Zlatko Grbačić, liječnik iz Ogulina.

Kako saznajemo, navijač Dinama koji je primljen u riječku bolnicu ipak nije imao po život opasne ozlijede.

Na vlastitim nogama je stigao u bolnicu gdje je bio podvrgnut manjoj operaciji glave, jer je imao otvorenu ranu. 'Kući će biti pušten za nekoliko dana', rekao je prof. Ledić, pročelnik Odjela za neokirurgiju.

Obračun je trajao desetak minuta, imali su ga prilike gledati naši i strani turisti koji su se zatekli na odmorištu, a navijači su također izlijetali u žaru borbe na trake autoceste pa je tragedija mogla biti i veća.

Policija je privela pedesetak od stotinjak sukobljenih navijača, od kojih su 30 pripadnici Torcide, a 19 BBB-a.

Iako se smatralo kako je sukob dogovoren, iz redova BBB-a stižu demantiji. Torcida je na putu za Rijeku stala na autocesti i ikrenula u napad ugledavši autobus s BBB-ima na odmorištu na suprotnoj strani autoceste.

Nastavak je to međusobnih obračuna ovih dviju skupina. Nakon što su se BBB-i osvetili Torcidi za Dugopolje u Bjelopolju, kada je uhićeno preko 100 navijača, Torcida se pak išla osvetiti za taj događaj.

Pitamo se do kada će se ovakve stvari događati. Policija bi morala znati kako su autoceste vrlo popularna mjesta za okršaj navijača. Policijske pratnje očito nije bilo, jer da je do ovog ne bi došlo.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider