Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Torcida digla glas protiv UEFA-e

'Stalo nam je do slovačke brutalnosti!'

Nakon što ih je slovačka policija brutalno prebila, polomila, potrpala u hladne zatvore, pokrala i ponizila, splitska Torcida traži pravdu i proziva krivce: jedan od njih je i UEFA, koja je naredila zabranu prodavanja karata Splićanima u Žilini, što je bio početak krvavih događanja.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Pripadnici Torcide neće nikad zaboraviti ono što se dogodilo u Žilini. Brutalna policija ponizila ih je kao nikad nitko prije, a svoju ulogu u tome imala je i UEFA, koja je naredila Slovacima da ne puštaju Splićane na stadion u Žilini, nakon čega su započeli krvavi neredi sa dramatičnim završetkom.

>> 'Slovačka policija tukla je žene i djecu, krali su nam stvari!'

Transparent 'Nama je stalo do slovačke brutalnosti', sa prekriženim 'nogometom', aludira na poznatu UEFA-inu krilaticu koja se pojavljuje na svim njihovim reklamama i službenim proglasima. Torcida upravo UEFA-u krivi za to što im se dogodilo u Žilini i ovaj transparent bio je glas protiv UEFA-e, koja je ugrozila živote ljubitelja nogometa.

>> Hajdukov antinogomet doživio europski krah

Nažalost splitskih navijača, Hajdukovi nogometaši protiv Žiline na Poljudu bili su jednako brutalni prema publici kao i slovačka policija: pokidali su živce svima i zasluženo ih više nećemo gledati u Europi. Bakljada potkraj susreta Torcide bio je pak svojevrstan protest protiv sramotnog nogometa vlastitog kluba na početku nove nogometne sezone...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Utakmicu po Utakmicu Utakmicu po Utakmicu

Nastavi čitati
divider