Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

Šokirane Portugalce vrijeđali i pljuvali na dolasku u BiH

Sinoć je Portugal stigao na Butmiski areodrom gdje ih je dočekala skupina domaćih navijača…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

'Pamti pa vrati', stara je narodna poslovica koje su se držali navijači u BiH kada su, u najmanju ruku, neprijateljski dočekali nogometaše Portugala. Sinoć je bilo vatreno na dočeku, a Portugalci su šokirani. Njihovi mediji vrište o sramotnom ponašanju dijela domaćih navijača, no BiH novinari tvrde da ništa bolje nije bilo njima prošle subote na Lužu.

>> VIDEO: Blatter favorizira Portugal, Ćiro i BiH šokirani!

>> Dramatični događaji za vrijeme i nakon utakmice BiH!

Portali u susjednoj državi prenose kako su navijači čak uvježbavali uvrede na portugalskom, a gosti su najavili žalbe FIFA-i. Portugalci tvrde da su njihovi igrači propisno ispljuvani, a policija nije dovoljno učinila da zaštiti nogometne zvijezde. Štoviše, carinici su detaljno pregledavali skupe nogometaše, baš kao što su njihove portugalske kolege maltretirali Ćirine 'zmajeve' prije nekoliko dana.

Izvještaji iz BiH kažu kako su sličan doček Portugalci imali i po dolasku u Zenicu. Od tamošnje su policije čak zatražili dozvolu za nošenje oružja za njihovo osiguranje, prenosi zenički radio Q. Ipak, mediji pozivaju navijače u Zenici na kulturno, civilizirano i dostojanstveno ponašanje.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Utakmicu po Utakmicu

Nastavi čitati
divider